Homepage Puzzel Pagina's Veelvlakken Pagina's Algemene Informatie

 

 

Hieronder kan je antwoorden vinden op veel gestelde vragen. Heb je een vraag en geeft deze pagina geen duidelijke oplossing voor jouw probleem, stuur dan een bericht via de contact pagina.

 

1. Kan ik puzzels kopen via deze website?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Deze website is puur informatief en onthoudt zich van commerciŽle activiteiten. 

2. Ik heb een puzzel op deze website gezien, en zou deze graag willen hebben, hoe kan ik dat het beste aanpakken?

Alle puzzels die op deze website getoond worden, kunnen zelf gemaakt worden, vaak zelfs met handgereedschappen. Kruip dus vanachter het computerscherm vandaan en ga eens lekker klussen. Kan (of wil) je niet zelf een zaag en vijl ter hand nemen, probeer dan iemand in de omgeving te vinden die zo goed (of gek) is om een puzzel voor jouw te maken.

3. Zijn er winkels waar ik 3D puzzels kan kopen?

Ja, de meeste winkels gespecialiseerd in gezelschapspelen hebben vaak wel een kast of hoekje gereserveerd voor het soort puzzels dat op deze website terug te vinden is. Een aantal ontwerpen zul je echter niet in winkels aantreffen, aangezien die nooit in productie zijn genomen. Zie hiervoor bij vraag 2. 

Verder is het mogelijk om via internet puzzels te kopen. Er zijn veel websites te vinden waar 3D puzzels aangeboden worden. Kijk hiervoor bij de commerciŽle koppelingen.

4. Ik wil graag puzzels in productie nemen. Mag ik daarvoor de ontwerpen gebruiken die op de website getoond worden?

Nee, dat is niet toegestaan. Het copyright op het puzzelontwerp ligt bij de ontwerpers. Het staat een ieder meestal vrij om een exemplaar na te maken voor eigen gebruik. Commercieel gebruik van de ontwerpen is echter verboden of vereist toestemming van de ontwerper. Informeer bij de desbetreffende ontwerper wat de mogelijkheden zijn.

5. Ik heb een puzzel gemaakt maar kan deze niet oplossen. Wat nu?

Kijk eerst of je alle stukken correct hebt gemaakt. Is dit het geval, dan kan je kijken of er een oplossing van de specifieke puzzel is. Is dat niet het geval, dan zal je toch zelf de oplossing moet uitvinden. Uiteindelijk is natuurlijk de lol van de puzzel dat je deze zelf oplost.

6. Ik heb zelf een puzzel ontworpen, kan de puzzel op deze website gepubliceerd worden?

Ja dat kan, mits het ontwerp origineel en vernieuwend is. Is het variatie 1328 van de Chinese Kruis Puzzel, dan is het ontwerp helaas niet geschikt voor deze site. Heb je echter wel een leuk nieuw idee, stuur deze dan op naar info@3dpuzzles.nl

Copyright © 1999-2005 PK